Sponzori i partneri

2021

Croatia Boat Show, kao respektabilan sajam svjetskih standarda, sustavno gradi i njeguje odnose sa svojim stalnim partnerima, sponzorima i pokroviteljima. Broj onih koji su u ovom sajmu prepoznali iznimnu kvalitetu i potencijal iz godine u godinu raste, što samo dokazuje vrijednost ovog hrvatskog Superbranda.

Višemjesečna medijska kampanja i intenzivna promocija svakome od naših partnera daju na važnosti i potvrđuju njihovu ključnu ulogu u stvaranju i održavanju ove veličanstvene manifestacije. Vrijedi napomenuti da se povezivanjem sponzora i pokrovitelja s imenom Croatia Boat Show ostvaruje višestruki učinak na obostrano zadovoljstvo te se potvrđuje ozbiljnost i visoka pozicioniranost ovog projekta u zemlji i inozemstvu.

Croatia Boat Show doživljava i prihvaća sve svoje pokrovitelje, sponzore i partnere kao privilegirane sudionike u projektu te im uz nebrojene mogućnosti medijske promocije i prezentacije osigurava prisutnost na svim relevantnim susretima i događanjima za trajanja sajma.

Sponzorski paketi za 22. nautički sajam Croatia Boat Show, Split, travanj (26-30) 2022.

Sponzori i partneri

2021

Organizator
Generalni pokrovitelji
Službeni hoteli
Službeni partner
Službeni restorani
Partneri
Medijski pokrovitelji