01

Sajamska priča

_D3X9654-IvanIvanisevic

Izuzetna nam je čast najaviti 22. CROATIA BOAT SHOW, koji će održati na Zapadnoj obali i Rivi u Splitu od 26. do 30. travnja 2022.

Na sajmu će tradicionalno nastupiti tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. I ove godine na Zapadnoj obali svoju će ponudu predstaviti i brojne auto kuće.

03

Odaberite Croatia Boat Show

DJI_0361 f

Međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show nametnuo se kao prepoznatljiv brand nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe na početku sezone. Na svoju 21. obljetnicu Croatia Boat Show vratio se na nautičku kartu regije u velikom stilu: u Splitu je nastupilo više od 300 izlagača, koji su u moru i na kopnu predstavili 150 plovila, a pored katamarana i jedrilica, značajan segment sajma ponovno su činile velike motorne jahte. Posebno nas  veseli što ćemo Vas i na 22. izdanju Croatia Boat Showa ugostiti u vrijeme evidentnog rasta hrvatskog i europskog nautičkog tržišta te s ponosom najavljujemo da se predstojeći CBS veličinom, razinom organizacije i brojem izlagača vraća svojim zvjezdanim godinama kada je bio ne samo lider u regiji, već i jedan od 10 najvećih i najvažnijih nautičkih sajmova na svijetu.