01

Sajamska priča

CBS 2016-103-Edit

Izuzetna nam je čast najaviti 20. CROATIA BOAT SHOW, koji će se i ove godine održati na Zapadnoj obali u Splitu u razdoblju od 11. do 15. travnja.

Na sajmu će tradicionalno nastupiti tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. I ove godine na Zapadnoj obali svoju će ponudu predstaviti i brojne auto kuće.

03

Odaberite Croatia Boat Show

IMG_2386

Kroz dvadeset godina održavanja međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show nametnuo se kao prepoznatljiv brend hrvatske nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe na početku sezone. Splitska smotra nautike slovi za jednu od najbolje organiziranih nautičkih priredbi u regiji, a impresivna pozornica hrvatske i inozemne nautičke industrije iz godine u godinu potvrđuje svoj značaj na karti sajmovanja te zasluženo nosi epitet hrvatskog Superbranda.

CROATIA BOAT SHOW idealno je mjesto za sklapanje poslova, direktan kontakt s klijentima i prezentaciju svih noviteta u nautičkoj industriji. Prema svim pokazateljima, Hrvatsku očekuje još jedna rekordna turistička sezona, a kao i prijašnjih godina, najveći rast ponovno se očekuje u nautičkom sektoru, ne samo kada je u pitanju propulzivno tržište čartera, već i prodaja plovila za razonodu. Pozivamo vas stoga da u travnju zaplovite s nama u novu sezonu na sajmu u Splitu, najboljoj proljetnoj pozornici hrvatskoga nautičkog uzleta.

Posebno nas veseli što ćemo vas na jubilarnom dvadesetom izdanju sajma Croatia Boat Show ugostiti u vrijeme evidentnog oporavka hrvatskog i europskog nautičkog tržišta te s ponosom najavljujemo da se predstojeći CBS veličinom, razinom organizacije i brojem izlagača polako ali sigurno vraća svojim zvjezdanim godinama.