Split, 11. - 15. travnja 2018.
izlagaci

Izlagači

Prijavite se za CBS 2015.

Više od desetljeća stvaramo najznačajniji i svjetski poznat nautički brand, privlačeći tako vas, renomirana imena nautičke industrije i svih srodnih djelatnosti koji zajedno s nama činite ovu poslovnu priču vrijednom i prepoznatljivom.

 

Okrenuti sada i novim tehnologijama, prepoznali smo među vama i želju da se prikažu svi aspekti nautičkog sektora, od najjačih brodogradilišta do čarteraša, nautičkih restorana, marina… Uvjeravamo  vas da će ustrajnost i profesionalnost našeg organizacijskog tima uvijek biti na usluzi vama – zbog kojih smo tu gdje jesmo.

Stalna želja i cilj  nas kao organizatora jest da oživimo nautički sektor u Hrvatskoj, te da vi dragi izlagači, imate idealnu priliku za održavanjem dosadašnjih i ostvarivanjem novih poslovnih kontakata i suradnji, a sve u opuštenoj, prijateljskoj atmosferi na koju ste vjerujemo već navikli.

 

Izazovi i potencijal koji Croatia Boat Show nudi te odlična medijska promocija razlog su da i ovog puta budete dio naše priče i sudjelujete  u pomicanju granica svjetskog nautičkog sajmovanja.

 

Hvala vam na povjerenju i dobrodošli na Croatia Boat Show!!!!!!!