Split, 11. - 15. travnja 2018.

Hrvatska

HRVATSKA …zemlja čija se bogata kulturna baština otkriva unutar brojnih muzeja, galerija i crkava  koje su danas, kao spomenici nulte kategorije, nezaobilazno poglavlje UNESCO popisa svjetske baštine i čarobno mjesto na Mediteranu u kojem se i ugodna šetnja pretvara u pravi silazak tisućljetnim stubama bogate i slavne povijesti.

 

Hrvatska, jedna od najznačajnijih turističkih destinacija na Mediteranu, uzdanica svjetskog selektivnog turizma; zemlja s više od tisuću otoka te razvedenom obalom…raj na zemlji.

U svakom dijelu Hrvatske, u svakom godišnjem dobu, moguće je pronaći priču koja će vam na sasvim nov i poseban način dočarati posebnost ove iznimne mediteranske zemlje.

 

Razasuti poput perlica u plavetnilu mora, čak 1244 otoka, otočića i grebena, koliko ih broji hrvatski Jadran, neponovljiv su i jedinstven razlog za nautičku avanturu iz snova.

Gotovo idealno raspoređeni, s udaljenostima od desetak nautičkih milja, uzduž obale, u nizu od Istre do Dubrovnika, hrvatski su otoci istinski izazov za svakog pravog nautičkog Odiseja.

Ovakav  turizam definitivno je jedan od najperspektivnijih i najatraktivnijih segmenata ponude Hrvatske kao turističke destinacije koja omogućuje odmor i boravak u  okruženju nevjerojatnih prirodnih raznolikosti, čudesne prirode i bogate baštine.