Split, 11. - 15. travnja 2018.
Društvena strana sajamske priče

Sponzori i pokrovitelji

Croatia Boat Show, kao respektabilan sajam svjetskih standarda, sustavno gradi i njeguje odnose sa svojim stalnim partnerima, sponzorima i pokroviteljima.

Broj takvih, koji su u ovom sajmu prepoznali iznimnu kvalitetu i potencijal, iz godine u godinu raste, te time samo dokazuje vrijednost ovog hrvatskog  Superbranda.

Višemjesečna medijska kampanja i intenzivna promocija svakom od naših partnera daju na važnosti i potvrđuju njihovu ključnu ulogu u stvaranju i održavanju ove veličanstvene manifestacije.

Ne smijemo zaboraviti da, povezivanjem sponzora i pokrovitelja s imenom Croatia Boat Show ostvaruje se višestruki učinak na obostrano zadovoljstvo, te se potvrđuje ozbiljnost i visoka pozicioniranost ovog projekta u zemlji i inozemstvu.

Želje i interese naših partnera zadovoljavamo na najvišoj mogućoj razini, te oni time dobivaju niz propagandnih pogodnosti prije, za vrijeme i nakon održavanja samog sajma.

 

Croatia Boat Show doživljava i prihvaća sve svoje pokrovitelje, sponzore i partnere kao privilegirane sudionike u projektu te im uz nebrojene mogućnosti medijske promocije i prezentacije, osigurava prisutnost na svim relevantnim susretima i događajima za  trajanja sajma.

 

Ovim putem  tim Croatia Boat Show-a zahvaljuje na suradnji te vjeruje u nastavak iste kao i  u realizaciju novih poslovnih susreta…