Split, 11. - 15. travnja 2018.
Društvena strana sajamske priče

Sajamska priča

Izuzetna nam je čast pozvati vas da sudjelujete na 19. Međunarodnom nautičkom sajmu Croatia Boat Show koji se od 2014. godine održava na novoj lokaciji – šetnici Zapadne obale grada Splita, tik uz Rivu koja predstavlja ekstenziju gradskog središta Splita s jedne strane, dok je s druge strane smještena tik uz Aci Marinu Split, čiji lukobran pruža zaštitu od mora i južnih vjetrova.

Od 05. do 09. travnja 2017. godine tvrtka Profectus sajmovi iznova će svojim iskustvom i ambicijama odmaći krizi u nautičkom sektoru i pomoći izlagačima da svoje projekte predstave širokoj publici koju Croatia Boat Show ponovno okuplja.

Croatia Boat Show i ovog proljeća otvorit će svoja vrata najznačajnijim imenima nautičke industrije, a svoj vez na splitskom sajmu koji već dugi niz godina potvrđuje svjetske standarde, pronaći će najljepši brodovi na Mediteranu. Želja nam je da zajedno isplovimo iz nautičke krize, te doživimo nezaboravne trenutke i na ovogodišnjem sajmu Croatia Boat Show, uz ostvarenje svih poslovnih rezultata i ciljeva.