Split, 11. - 15. travnja 2018.
Odaberite Croatia Boat Show

Odaberite Croatia Boat Show

Croatia Boat Show jedna je od najperspektivnijih i najbolje organiziranih nautičkih priredbi u regiji, a impresivna pozornica hrvatske i inozemne nautičke industrije iz godine u godinu potvrđuje svoj značaj na karti sajmovanja te zasluženo nosi epitet hrvatskog Superbranda.

Dokaz o kvaliteti i raznovrsnoj ponudi sajma nisu samo titula i priznanja, već i brojni posjetitelji te predstavnici domaćih i stranih medija, čiju pozornost ova smotra plovila privlači iz godine u godinu.

Sad već devetnaestogodišnji splitski brand – Croatia Boat Show – predstavlja jednu od dobro poznatih turističkih razglednica Hrvatske…brojna atraktivna plovila na vezu, prodaja brodova, raznovrsni nautički sadržaji te idealno vrijeme za nove susrete i suradnje, jedinstveni su razlozi da i vi sudjelujete u ovom sajmu nautike.

U posljednjem desetljeću, Croatia Boat Show potvrdio je da su poslovni kontakti ostvareni za vrijeme sajma najbolji način povezivanja u svijetu nautičke industrije i srodnih djelatnosti. Potvrda je to i činjenice da je sajam postao poveznica s Mediteranom za sve inozemne posjetitelje i izlagače.

Svakog proljeća, organizacijski tim Croatia Boat Showa kvalitetnom pripremom prostora i gradnjom tzv. plutajućeg sajamskog grada, iznova omogućava izlagačima da u najboljem svjetlu i prirodnom ambijentu predstave svoje morske ljepotice.

Nakon punih devetnaest godina, ime Croatia Boat Show govori samo za sebe, a organizacijski tim ne posustaje u nastojanju da svaka naredna sezona bude još bolja.